Rekrytointi

Maskun neurologinen kuntoutuskeskus on tunnettu neurologisen kuntoutuksen osaaja. Henkilökuntaa meillä kuntoutuspalvelutehtävissä on reilut sata. Kuntoutuskeskuksen omistaa Neuroliitto ry.

Tuotamme, tutkimme ja kehitämme kuntoutuspalveluja, jotka tukevat neurologisesti sairastavia aikuisia ja heidän läheisiään elämään mahdollisimman omatoimisina ja yhteisöön osallistuvina koti- ja lähiympäristössään. Toimintamme lähtökohta on hyvä arki.

Meille tärkeitä asioita ovat hyvä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys. Niihin me panostamme erityisesti. Asiakkaat ja työkaverit ovat meille tärkeitä ja arvostamme toisiamme.

Neuroliitto ry ja sen ylläpitämä kuntoutuskeskus on hyvä työnantaja.

Tervetuloa joukkoomme!

Uusi työntekijä toivotetaan tervetulleeksi työyhteisöön. Laaja perehdytysohjelmamme luo pohjan talon tapojen oppimiselle ja tehtävien sisäistämiselle, antaa varmuutta työhön ja lisää intoa aloittaa joukossamme. Autamme ja innostamme toisiamme osallistumaan työn kehittämiseen. Toimimme moniammatillisella työotteella.

Toivottavasti viihdyt meillä pitkään!

Haluamme olla osaavia. Ylläpidämme ja kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti. Ammatilliseen jatko- ja täydennyskoulutukseen osallistuu vuosittain yli 100 työntekijää. Vuonna 2013 koulutuspäiviin käytettiin liki 500 työpäivää.

Työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia ja siitä huolehditaan monin keinoin. Työsuojelutoimikunta organisoi viikoittain ohjattuja liikuntaryhmiä, saamme liikunta- ja kulttuuriseteleitä ja henkilökunta voi osallistua työnantajan kustannuksella mm. Kuntovitoselle ja Masku Maratonille. Keväisin työsuojelutoimikunta organisoi kevätretken koko henkilökunnalle ja syksyisin vietämme monipuolisin tapahtumin työsuojeluviikkoa.

Hyvinvointiamme tukee oman keittiömme Sydänmerkkiateriat, perjantain iltapäiväkahvileipä sekä mahdollisuus käyttää kuntoutuskeskuksen monipuolisia liikunta- ja allastiloja. Panostamme myös asianmukaisiin työtiloihin ja -välineisiin!

Hyvä tiedottaminen ja tasapuolinen esimiestyö on meille kunnia-asia.

Joskus työkokemus muualla houkuttaa…

Joskus joudumme luopumaan hyvistä työntekijöistämme. Työntekijän lähtiessä uusiin tehtäviin voimme aina olla varmoja ja iloisia siitä, että hän on meillä ollessaan kartuttanut osaamistaan ja saanut vankkaa kokemusta moniammatillisesta kuntoutustyöstä neurologisten asiakkaiden parissa.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme, johon kuulumisesta voit olla ylpeä!

 

Päivi Hämäläinen

kuntoutuskeskuksen johtaja

 

 

 

 

Share to Facebook Share to Twitter Email This More...