Päivittyvä tiedote: Asiakasturvallisuus on meille tärkeää

18.3.2020
Kategoriat: Uutinen

(Päivitetty 19.10.2020)

Maskussa kuntoutujien turvallisuus ja terveys on aina etusijalla, ja hyvästä hygieniasta huolehtiminen osa asiakasturvallisuuteen kuuluvaa rutiinia vuoden ympäri.

Kuntoutuksen toteutus on suunniteltu niin, että siinä on huomioitu koronan vuoksi annetut erityiset suositukset ja tehostetut hygieniakäytännöt:

  • Fyysisen etäisyyden säilyttäminen muihin kuntoutujiin huomioidaan niin kuntoutusohjelmien toteutuksessa kuin ruokailussakin.
  • Henkilökuntamme noudattaa epidemia-aikana tarkennettua hygieniaohjeistusta.
  • Käytämme henkilösuojaimia viranomaisten ohjeiden ja hyvän hoitokäytännön mukaisesti.
  • Kuntoutujamme ohjeistetaan huolellisen käsihygieniaan. Käsidesiä on saatavilla ympäri taloa.
  • Keittiön väki ja siivoushenkilökuntamme noudattavat vahvaa hygieniaetikettiä sekä THL:n ohjeistuksia.
  • Kuntoutusjakso ei ole ajankohtainen, jos kuntoutujalla on lieviäkin flunssaoireita (esimerkiksi nuhaa, yskää, kurkkukipua, lämpöilyä).

Infektiotyöryhmämme seuraa ajankohtaista koronavirusepidemiatilannetta, ja tarvittaessa reagoi nopeasti viranomaissuosituksiin. Seuraamme Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ja THL:n ohjeistusta. Asiakkaidemme turvallisuus on meille aina etusijalla.

Ulkopuoliset vierailijat kielletty – läheisten tapaamiset mahdollisia

Ulkopuolisten vierailu kuntoutuskeskuksessa ei ole tällä hetkellä mahdollista. Poikkeuksena ovat kuitenkin kuntoutujien läheiset, joiden kanssa tapaamiset tapahtuvat ulkotiloissa tai hoitohenkilöstön kanssa erikseen sovitusti sisätiloissa. Seuraamme ohjeistuksen osalta viranomaismääräyksiä, ja muutoksia tehdään tarpeen mukaan.