Päivittyvä tiedote: Asiakasturvallisuus on meille tärkeää

18.3.2020
Kategoriat: Uutinen

(Päivitetty 26.2.2021)

Maskussa kuntoutujien turvallisuus ja terveys on aina etusijalla, ja hyvästä hygieniasta huolehtiminen osa asiakasturvallisuuteen kuuluvaa rutiinia vuoden ympäri.

Kuntoutuksen toteutus on suunniteltu niin, että siinä on huomioitu koronan vuoksi annetut erityiset suositukset ja tehostetut hygieniakäytännöt:

  • Kuntoutusjakso ei ole ajankohtainen, jos sinulla on lieviäkin flunssaoireita (esimerkiksi nuhaa, yskää, kurkkukipua, lämpöilyä).
  • Vahva suosituksemme on, että käytät kasvomaskia, noudatat hyvää käsihygieniaa ja riittävien etäisyyksien pitämistä niin kuntoutusohjelmien aikana, ruokailussa ja yleisissä tiloissa.
  • Henkilökuntamme noudattaa epidemia-aikana tarkennettua hygieniaohjeistusta.
  • Käsidesiä on saatavilla ympäri taloa.

Infektiotyöryhmämme seuraa ajankohtaista koronavirusepidemiatilannetta, ja tarvittaessa reagoi nopeasti viranomaissuosituksiin. Seuraamme Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ja THL:n ohjeistusta. Asiakkaidemme turvallisuus on meille aina etusijalla.

Ulkopuoliset vierailijat kielletty – läheisten tapaamiset mahdollisia

Ulkopuolisten vierailu kuntoutuskeskuksessa ei ole tällä hetkellä suositeltavaa. Läheisten vierailusta voit sopia henkilöstömme kanssa.