facebook pixel

Kuntoutuskeskus etsii hoitajia kesäsijaisuuksiin

18.1.2022
Kategoriat: Uutinen

Maskun neurologinen kuntoutuskeskus on neurologisiin sairauksiin erikoistunut yksikkö noin 16 km päästä Turusta.

Haemme joukkoomme moniammatilliseen työyhteisöön

sairaanhoitajaa kesäsijaisuuteen (2–3 kk)

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan työn moniammatillisessa työyhteisössä. Sinulta odotamme ihmisläheistä työotetta, innostuneisuutta ja yhteistyökykyä. Kokemus vammaistyöstä katsotaan eduksi. Työ on kaksivuorotyötä. Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voit olla myös alan opintojen loppuvaiheen opiskelija.

kahta hoitajaa kesäsijaisuuksiin (2–3 kk)

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan työn moniammatillisessa työyhteisössä. Sinulta odotamme ihmisläheistä työotetta, innostuneisuutta ja yhteistyökykyä. Kokemus vammaistyöstä katsotaan eduksi. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Edellytämme lähi- tai perushoitajan tutkintoa, voit olla myös alan opintojen loppuvaiheen opiskelija.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää kuntouttavan hoitotyön esimies Riitta-Liisa Vuoristolta; riitta-liisa.vuoristo@neuroliitto.fi;    p. 040 7149726 (arkisin klo 9.00-15.00).  Voit myös jättää halutessasi soittopyynnön sähköpostiin.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 27.2.2022 mennessä (linkki: Tule töihin Neuroliittoon). Huomoithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.