facebook pixel

Neuroliitto järjesti kuntoutuskeskuksessa Wisemotion Recovery -koulutuksen

5.3.2020
Kategoriat: Uutinen

Neuroliitto järjesti Maskun neurologisessa kuntoutuskeskuksessa 28.–29.2.2020 Wisemotion Recovery -koulutuksen, eli liikkeen ja neurotieteen koulutuksen ammattilaisille neurologisten sairauksien kuntoutukseen. Kouluttajana toimi Neurotieteen tohtori ja diplomi-insinööri Hanna Poikonen.

Koulutus antoi sekä kuntoutujille että kuntoutuksen ammattilaisille tuoreinta tieteellistä tietoa tanssin ja liikkeen vaikutuksista aivojen toimintaan. Käytännön harjoitukset oli suunniteltu harjoittamaan aivoterveyttä monipuolisesti eri aivojen osia harjoittaen. Luovassa liikkeessä inhimillisyyden perusainekset yhdistyivät luonnollisella tavalla: fyysinen aktiivisuus, musiikin ja liikkeen rytmi, luova toiminta, yhteistyö ja välittävä kosketus.

Wisemotion pyrkii saavuttamaan kokonaisvaltaisen kehollisen kokemuksen. Lähes kolmekymmentä kurssilaista, joista osa sairastavia, koki voimaantuneensa Hanna Poikosen ammattimaisessa opetuksessa. Ymmärrys toimintakyvyn ja aivoterveyden yhteisharjoittelun tehokkuudesta ja välttämättömyydestä kirkastui!