facebook pixel

Kuntoutuskeskuksessa vietetään 30-vuotisjuhlavuotta!

23.3.2018
Kategoriat: Uutinen

Tänä vuonna vietämme upean kuntoutuskeskuksemme 30-vuotisjuhlavuotta! Tähänastisesta taipaleestamme saamme kiittää niin asiakkaitamme, työntekijöitämme kuin muita sidosryhmiäkin. Kaiken toimintamme perusta on ollut alusta alkaen – ja on edelleen – halu toteuttaa laadukkainta neurologista kuntoutusta, joka vastaa asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Palvellaksemme sinua parhaiten pidämme huolta, että löydät meiltä aina uusinta osaamista, esteettömät ja viihtyisät tilat, reilusti vapaa-ajan aktiviteetteja sekä ajan hermolla olevaa kuntoutusteknologiaa. Keräämme jatkuvasti palautetta ja kokemuksia toiminnastamme kehittyäksemme ja nyt juhlavuonna kannustamme palautteen antoon vielä entistä enemmän! Palautetta voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen mnk-kuntoutustoimisto@neuroliitto.fi, antaa kuntoutusjaksolla suoraan työntekijöille, jättää palautelaatikkoon tai kertoa palautekeskustelussa.

Lue asiakkaidemme kokemuksia täältä.

Kuntoutuja! Löydät tiloistamme kuvauspisteen, jossa voit kirjoittaa palautteesi tauluun, napata kuvan sen kanssa ja jakaa sen sosiaalisessa mediassa tunnuksella #munkuntsi. Myös rakentava palaute on tervetullutta.