facebook pixel

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Keräämämme palautteen mukaan yli 90 % asiakkaistamme suosittelisi meitä kuntoutuspaikaksi muillekin.

Sanna Turusen näkymättömät oireet eivät jääneet Maskussa huomioimatta

MS-tautia sairastava Sanna Turunen on saanut sairauden mukana erilaisia haasteita arkeensa. Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen ammattilaisten avulla Sanna löysi ratkaisuja erityisesti näkymättömien oireiden hallintaan.

Lue Sannan tarina

Liikuntaa rakastava Päivi Savolainen sai vinkkejä kuntoutushakuun yllättävästä paikasta

Päivi Savolaisella oli onnea mukana matkassa, kun hän kapusi Madeiran Pico Ruivo -vuorelle. Hän törmäsi Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen työntekijään, sai korvaamattomia neuvoja kuntoutushakemuksen täyttämiseen ja pääsi pian yksilökuntoutukseen Maskuun.

Lue Päivin tarina

Juha Vihriälä kokee Maskun henkilökunnan puhaltavan yhteen hiileen asiakkaan parhaaksi

Saapuessaan Maskun neurologiseen kuntoutuskeskukseen Juhan päällimmäinen tunne oli jännitys. Jakson aikana tunne laantui nopeasti hänen huomattuaan henkilökunnan ystävällisyyden ja mutkattoman myötätuntoisen tavan tehdä työtään.

Lue Juhan tarina

Vesa Parantainen uskoo kuntoutustaan parhaiten tukevaa tietoa ja taitoa löytyvän Maskusta

Kun Vesalla ilmeni aivokasvaimen leikkauksen jälkeen Parkinsonin taudille tyypillisiä oireita, hänelle oli selvää, että hän haluaa kuntoutukseen juuri Maskuun. Käytyään Maskussa moniammatillisessa yksilökuntoutuksessa sekä säännöllisesti fysio- ja toimintaterapiassa on luottamus kuntoutuskeskuksesta löytyvään ammattitaitoon vain kasvanut.

Lue Vesan tarina

Seinäjokelainen Jorma Kujala sai Maskusta arkeen uusia eväitä

Jorma kokee kuntoutuksesta olevan hyötyä, vaikka hänen sairaudestaan ei ole tällä hetkellä mittavaa toimintakyvyn haittaa. Hän kokee kuntoutuksen auttavan selviytymään arjessa tulevaisuudessakin.

Lue Jorman tarina

Kukaan ei kertonut Nina Norille, että hän voisi hakea kuntoutukseen

Moni ei tiedä, että voisi saada kuntoutusta. Nina Nori on tästä hyvä esimerkki. Hänen kuntoutuspolkunsa katkesi vuosiksi tietämättömyyden vuoksi.

Lue Ninan tarina