Rekrytointi

Maskun neurologinen kuntoutuskeskus on tunnettu neurologisen kuntoutuksen osaaja. Tuotamme, tutkimme ja kehitämme kuntoutuspalveluja, jotka tukevat neurologisesti sairastavia aikuisia ja heidän läheisiään elämään mahdollisimman omatoimisina ja yhteisöön osallistuvina koti- ja lähiympäristössään. Toimintamme lähtökohta on hyvä arki.

Työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia ja siitä huolehditaan monin keinoin. Työsuojelutoimikunta organisoi viikoittain ohjattuja liikuntaryhmiä, henkilökunnan käytössä on kuntoutuskeskuksen monipuoliset liikunta- ja allastilat, henkilöstö saa Smartun Saldoa ja voi osallistua työnantajan kustannuksella mm. Kuntovitoselle ja Masku Maratonille. Keväisin työsuojelutoimikunta organisoi kevätretken koko henkilökunnalle ja syksyisin vietämme monipuolisin tapahtumin työsuojeluviikkoa. Hyvinvointiamme tukee oman keittiömme Sydänmerkkiateriat sekä perjantain iltapäiväkahvileipä. Panostamme myös asianmukaisiin työtiloihin ja -välineisiin!

Hyvä tiedottaminen ja tasapuolinen esimiestyö on meille kunnia-asia.

Päivi Hämäläinen
kuntoutuskeskuksen johtaja

 

Meille töihin?

Kaikki Neuroliiton avoimet työpaikat näet täältä. Voit kysyä niistä myös sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisäksi tarjoamme monipuolisen harjoittelupaikan eri alojen opiskelijoille, myös kansainvälisesti. Harjoittelusi aikana saat mahdollisuuden tutustua moniammatilliseen kuntoutustyöhön useasta eri näkökulmasta. Kysy avoimista harjoittelupaikoista yksiköiden esimiehiltä sähköpostitse tai puhelimitse.

Yhteystiedot »

Logo