facebook pixel

Monipuoliset tilat

Kuntosali

Kuntoutuskeskuksen 74,5 neliön kuntosalissa on kattava valikoima kuntoutuslaitteita, joista suurin osa on esteettömiä. Lihasvoimaa harjoittavien laitteiden lisäksi kuntosalilla on mm. soutulaite, kävely-/juoksumatto, kuntopyöriä sekä NuStep crosstrainer -harjoituslaite.

Liikuntasali

Tilavassa liikuntasalissamme on kävelyvaljaat, iso trampoliini, puola- ja nojapuut, askel- ja sykemittareita, tasapainotyynyjä sekä useita muita terapiavälineitä.

Viherterapiatila

Viherterapiatilassamme on sähkökäyttöiset polkulaitteet, käsiresoraattori ja sähkösäätöiset seisomatelineet. Lisäksi viherterapiatila on ahkerassa käytössä vapaa-ajalla, sillä siellä sijaitsee mm. biljardi- ja ilmakiekkopöydät sekä laaja valikoima kirjoja.

Fysioterapiatilat ja rentoutustila

Erillisissä fysioterapiatiloissa on mahdollisuus yksilöllisiin sähköhoitoihin ja vaihtokylpyihin. Yksilöllisissä fysioterapiatiloissa on myös useita erilaisia mittareita ja terapiavälineistöä. Rentoutustilassa voit rentoutumisen lisäksi koekäyttää esim. ratsastusterapiatuolia ja täristyslaitteita. Rentoutustilassa on myös Nintendo Wii kuntoutuskäytössä.

Allastilat

Viihtyisissä ja avarissa allastiloissamme on kolme erilaista allasta. Lämmin- ja kylmävesialtaissa on molemmissa allasnosturit. Isossa altaassa (18 x 11 m) on luiska, jota pitkin altaaseen pääsee suihkupyörätuolilla.

Peliluola

Peliluolasta löytyy kirjo uusia peliteknologiaa hyödyntäviä välineitä. Lue välineistä ja kuntoutusteknologiasta lisää.

Majoitushuoneet

Kuntoutuskeskuksessa majoitutaan pääsääntöisesti kahden hengen huoneissa. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat majoitushuoneen varustukseen.

Puutarha

Keväisin ja kesäisin kuntoutuskeskuksen pihan puutarhassa vapaa-ajanohjaajien avustuksella pääsee mm. poimimaan marjoja, hoitamaan yrttejä, nostamaan perunaa ja istuttamaan kasveja. Istutukset ovat myös pyörätuolissa olevien ulottuvilla nostetuissa laatikoissa.

Kädentaitotila

Kädentaitotilassa pääsee tekemään mm. lasitöitä, posliinimaalausta, kankaanpainantaa, silkkimaalausta, kynttilöitä, saippuaa, koruaskartelua, puu- ja nahkatöitä, kudontaa, neulomista ja virkkaamista, huovutusta, savitöitä, punontaa, askartelua sekä maalaamista ja piirtämistä.

Tilojen vuokraus

Kuntoutuskeskuksen monipuolisia kokous- ja koulutustiloja voi vuokrata ryhmien käyttöön. Tiloja on sekä pienille ryhmille että suurempiin tilaisuuksiin. Auditorio on 50-paikkainen.

Sauna- ja allasosastolla on iso allas sekä pienempi kylmäallas ja terapia-allas. Koulutus- ja kokoustapahtumiin voidaan liittää myös kahvi- tai ruokatarjoilut.

Lisätiedot

kuntoutuspäällikkö Anne Huuskonen, p. 040 590 0845, anne.huuskonen@neuroliitto.fi