facebook pixel

Juha Vihriälä kokee Maskun henkilökunnan puhaltavan yhteen hiileen asiakkaan parhaaksi

Saapuessaan Maskun neurologiseen kuntoutuskeskukseen Juhan päällimmäinen tunne oli jännitys. Jakson aikana tunne laantui nopeasti hänen huomattuaan henkilökunnan ystävällisyyden ja mutkattoman myötätuntoisen tavan tehdä työtään.

Helmikuussa 2021 Juha Vihriälä saapui Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen pihaan kotikunnastaan Vimpelistä. Kyseessä oli hänen elämänsä ensimmäinen kuntoutusjakso.

”Tiskin takana oli avulias ja ystävällinen ihminen.”

–Jännitti ihan mahdottomasti ja tuntui kuin olisin tullut johonkin toiseen maahan. Vastaanottoon päästyäni jännitys väheni huomattavasti. Tiskin takana oli avulias ja ystävällinen ihminen.

Nyt, yhteensä 16 kuntoutuspäivän jälkeen, juuri tämä henkilökunnan ystävällisyys ja mutkattoman myötätuntoinen tapa tehdä työtään on Juhalle se kaikkein keskeisin muisto, jonka hän vie Maskusta mukanaan.

Moniammatillinen kuntoutus oli nimensä veroista

Kuntoutus on ollut Juhasta ammattitaitoista ja kaikin tavoin asiantuntevaa. Hän huomaa, ettei siitä kuntoutuskeskuksessa tingitä. Maskussa oli hänestä juuri sitä tietotaitoa ja kokemusta, jota hän tarvitsee kuntoutumiseensa.

– Moniammatillinen kuntoutus oli nimensä veroista. Koko henkilökunta tuntui puhaltavan yhteen hiileen asiakkaan parhaaksi.

Kuntoutuskeskuksen tilat toimivat Juhan mielestä myös hyvin kuntoutumista ajatellen. Liikkumista tulee ihan huomaamatta jo eri toimintoihin mennessä. Kuntosali, allasosasto jne. rohkaisivat häntä liikkeelle.

Henkilökunta on kuntoutuskeskuksen sydän

Juha kokee, että sai Maskussa apua aina tarvitessaan. Hän haluaakin jättää kuntoutuskeskuksen henkilökunnalle vielä kiitoksensa.

”Teette tärkeää työtä ja teette työnne hyvin!”

– Lämmin kiitos koko henkilökunnalle! Teistä huokui aito välittäminen. Teette tärkeää työtä ja teette työnne hyvin!

 

Lue lisää asiakastarinoita »

Tutustu harkinnanvaraiseen yksilökuntoutukseen »

Katso kurssitarjontamme »