28.6.2017

Kursseja vuodelle 2018 on julkaistu

Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen tuottamia Kelan kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja vuodelle 2018 on julkaistu. Kurssien ajankohdat ja hakuohjeet löydät alla olevien linkkien takaa. Hae mukaan mahdollisimman nopeasti.


 

Lihassairautta ja/tai dystrofiaa sairastavien sopeutumisvalmennuskurssi

Lihassairautta ja/tai dystrofiaa sairastavien sopeutumisvalmennuskurssit sopivat sekä hiljattain diagnoosin saaneille että pidempään sairastaneille, jotka kaipaavat tukea sairauteen ja elämäntilanteeseen sopeutumisessa. Vuoden 2018 ensimmäinen kurssi alkaa jo tammikuussa!

 

MS-avokuntoutuskurssi

MS-avokuntoutuskurssi on tarkoitettu TYKS erva -alueella asuville sairastaville, joiden toimintakyky on muuttunut viimeisten vuosien aikana, ja jotka tarvitsevat tietoa ja tukea arjessa ja/tai työssä selviytymiseen. Kurssi alkaa jo helmikuussa ja toteutuu kerran viikossa yhteensä 15 kertaa.

 

Muut vuodelle 2018 julkaistut kurssit:

Seuraa sivujamme mahdollisten lisäysten tiimoilta.

 

Toivottavasti näemme ensi vuonna Maskussa! Muistathan, että vaikka sinulle sopivaa kurssia ei ensi vuodelle löytyisikään, järjestämme myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen moniammatillista yksilökuntoutusta ja harkinnanvaraista moniammatillista yksilökuntoutusta. Lisäksi yksilölliseen kuntoutukseen voi hakeutua julkisen terveydenhuollon tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella taikka itse maksaen.

Share to Facebook Share to Twitter Email This More...

Julkaise syötteitä